Prodej, Rodinné domy, 900 m2 - Lichtemberk

Cena:  6.900.000 Kč
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetn
nebo na hypotéku za 29.718 Kč měsíčně

Vlastnictví: neuvedeno
Druh: rodinný dům
Typ: prodej

Okres:
Město: Lichtenberg/Erzgeb.
Ulice: Bahnhofstraße

posun vlevo
IMG_4598 IMG_4618 IMG_4591 IMG_4603 IMG_4606 IMG_4593 IMG_4604 IMG_4595 IMG_4599 IMG_4613 IMG_4609 IMG_4612 IMG_4551 IMG_4549 IMG_4541 IMG_4542 IMG_4586 IMG_4581 IMG_4585 IMG_4580 IMG_4576 IMG_4575 IMG_4572 IMG_4567 IMG_4571 IMG_4565 IMG_4555 IMG_4563 IMG_4561 IMG_4560
posun vpravo
Zakázku nabízí: logo RK JM reality

JM reality

Pražská 375/29, Třebíč, 674 01
tel: , mobil: +420 603 172 148
e-mail: info@j-mreality.cz, www: www.j-mreality.cz

Zakázku vyřizuje: makléř

Monika Halodová

telefon: 420739853235
e-mail: halodova@j-mreality.cz


číslo zakázky: REALITYMORAVA 01529
aktualizováno: 12.6.2024 9:55

Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
Dotaz
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.
Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
 
1. termín 2. termín
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.
Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
 
Nabízená cena Komentář k ceně
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Popis zakázky


Weofferyou a uniqueopportunity to becometheownerof a railway station house withtremendouspotential, locatedatBahnhofstraße 20, Lichtenberg, Germany. Thisbuilding and theadjacentland, with a total area of 970 m2, offerlimitlesspossibilitiesforyour business.

On thegroundfloorofthebuilding, therewaspreviously a restaurant, whichiscurrentlywithoutequipment and readyforrenovation. There are alsotwofloorswith a totaloftworesidentialunits, eachsized 120 m2. Spaciouscellarsof 80 m2 size are alsoavailable. Thispropertyofferstremendous business potential.

Thegroundfloorcontains a co... Pokračování popisu zakázky >>
rridorwithcircuitbreakers and a staircase, beneathwhichanothercorridorleads to separatetoilets. Fromthere, wecontinue to fiveroomsmarkedforrenovation. Fromthemain and largestroom, wemove to a hallwithbenches and threeadditionalareasthatyoucancustomize to yourneeds. The total usable area of the building is 900m2.

On thefirstflooristhefirstresidential unit, startingwith a corridorwith a coatrack and shoerack, whichleads to thekitchen and a bathroomwith a bathtub and sink. Thereisalsothepossibilityofinstalling a washingmachine and dryer. Theseparatetoiletisequippedwith a smallsink. The unit alsocontains a livingroom, a corridorwith a fireplace, and anentrance to thediningroom. In the long atticcorridor, youwillfind a chamber and twobedrooms.

The second floorcontainsthe second residential unit, beginningwith a corridorleading to thekitchen and fiveotherrooms. Oneof these isdimly lit and can serve as storage, whiletheotherrooms are suitable as a livingroom and threebedrooms.

ThetownofLichtenberg, with a populationofabout 2,890, offersallcivicamenities, such as townhall, fire station, doctors and emergencyservices, kindergarten, school, shops, cafe, library, and more. A shop iseven just a fewmetersawayfromthe house.
Moreover, variousfestivals and events are heldannually, contributing to a vibrant sociallife, such as theLichtenbergVillage Festival withtraditionalbirdshooting, thecrowningoftheshooters' king, a children's festival, fireworks, and a Sundayprocession, Christmasmarkets,etc. ThetownisneighboringwithmunicipalitiesofWeißenborn/Erzgeb., Mulda/Sachs., Frauenstein. Largercitieswithin 15 km are Brand-Erbisdorf and Freiberg.
Public transport is very wellaccessible via railway and buses. Thetrainrunsdirectly by the house everyhourfrom 7 AM to 10 PM.

Photogalleries, virtual and video toursoftheproperty are standard forourrealestateagency. Have a lookatthisamazingpropertyfromthecomfortofyourownhomefirst!
In addition, wecanarrangeforfavorablefinancing and providelegalservices, includingescrow and legaladvice.

Do not miss thisuniqueopportunity to becometheownerof a railway station house withenormouspotential. Contactustoday and wewillbe happy to providefurtherinformation and arrange a joint viewingofthisfantasticproperty. Bethefirst to securethisexcitingobject and start realizingyour business dreams in Lichtenberg, Germany!

Nabízíme Vám jedinečnou příležitost stát se majitelem nádražního domu s obrovským potenciálem v lokalitě Lichtemberg, Bahnhofstraße 20, v Německu. Tato budova a přilehlý pozemek o celkové rozloze 970 m2 nabízejí neomezené možnosti pro vaše podnikání.

V přízemí budovy se nacházela restaurace, která je momentálně bez vybavení, připravená na rekonstrukci. Dále se zde nachází dvě patra s celkem dvěma bytovými jednotkami o velikosti 130 m2. K dispozici jsou také prostorné sklepy s velikostí 80 m2. Tato nemovitost nabízí obrovský podnikatelský potenciál.

V přízemí se nachází chodba s jističi a se schodištěm, pod nímž vede další chodba se vstupy na oddělené toalety. Dále pokračujeme do pěti místností určených k rekonstrukci. Z hlavní a největší místnosti pokračujeme do haly s lavičkami a dalších tří prostor, které můžete upravit dle svých potřeb. Celková užitná plocha budovy je 900
m2.

V prvním patře se nachází první bytová jednotka začínající chodbou s věšákem a botníkem, která vede do kuchyně a koupelny s vanou a umyvadlem. Zde je také možnost připojení pračky a sušičky. Samostatná toaleta je vybavena malým umyvadlem. Dále se zde nachází obývací pokoj, chodba s krbem a vstupem do jídelny. Na podkrovní dlouhé chodbě najdete komoru a dvě ložnice.

Ve druhém patře se nachází druhá jednotka, která začíná chodbou vedoucí do kuchyně a dalších pěti místností. Jedna z nich je málo osvětlená a může sloužit např. jako sklad, další místnosti jsou vhodné jako obývací pokoj a tři ložnice.

Obec Lichtemberg, s počtem obyvatel okolo 2 890, nabízí veškerou občanskou vybavenost, jako jsou radnice, hasičská stanice, lékaři a pohotovost, školku, školu, obchody, kavárnu, knihovnu a další. Obchod je dokonce jen pár metrů od domu.
Navíc se zde každoročně konají různé festivaly a akce, které přispívají k živému společenskému životu, např. Lichtenberské vesnické slavnosti s tradičním střílením ptáků, korunovací krále střelců, dětskou slavností, ohňostrojem a nedělním průvodem, vánoční trhy apod.
Obec sousedí s obcemi Weißenborn/Erzgeb., Mulda/Sachs., Frauenstein. Větší města do 15km jsou Brand-Erbisdorf a Freiberg.
Veřejná doprava je velmi dobře dostupná prostřednictvím železnice a autobusů. Vlak jezdí přímo u domu každou hodinu od 7 do 22 hodin.

Fotogalerie, virtuální a video prohlídka nemovitosti jsou pro naši realitní kancelář samozřejmostí. Prohlédněte si tuto úžasnou nemovitost nejdříve z pohodlí vašeho domova!
Kromě toho Vám zajistíme výhodné financování a poskytneme právní servis včetně advokátní úschovy a právního poradenství.
<< Zkrátit popis zakázky

Podrobné informace Obytná plocha   Stavnutná rekonstrukce 
Elektřina220  Nadz. podlaží
Plynano  Výtahne 
Vodaobecní  Sklepano 
Koupelnaneuvedeno  Balkónne 
Telefonneuvedeno  Lodžiene 
Vytápěníano  Garážne 
Inž.sítěneuvedeno  Parkovištěano 

Energetický štítek G

počet zobrazení 32x

Další nemovitosti tohoto prodejce